miercuri, 21 aprilie 2010

Mobila sufragerie si mobila living

Exista doua materiale de baza folosite in crearea de mobilier tapitat. Acesta este des intalnit la fabricarea mobilei de sufragerie. Mobila sufragerie este creata din lemn masiv si placaj. Un alt material folosit este metalul pentru unele parti cadru. Placile de lemn masiv sunt de asemenea utilizate in unele cadre, dar cei mai multi producatori folosesc rame de cherestea, placaj sau o combinatie a celor doua materiale.



Este cunoscut faptul ca lemnul masiv este materialul traditional folosit la crearea unei mobile de sufragerie tapitate deoarece el este usor de lucrat, relative ieftin, accesibil si deasemenea, este un material durabil. Formele complexe gasite in mobila de sufragerie tapitata traditional sunt bine cunoscute de generatii de lucratori din lemn.Placajul a devenit un bun inlocuitor pentru cherestea, in special in privinta tapiteriei care este mai putin costisitoare.



Exista o serie de metode traditionale de tamplarie in crearea mobilierului de sufragerie. Metodele ce necesita o atentie mai mare si sunt mai puternice sunt cele in a caror componente se regasesc dibluri. Diblurile confera o aliniere perfecta mobilei de sufragerie si nu numai.



Sunteti invitati sa vizitati site-ul Mobila living la comanda http://www.mobiliercomanda.com pentru a vedea o selectie de mobilier de sufragerie, unde toate exponatele sunt realizate cu ajutorul unor metode clasice constructive pentru durabilitate maxima si pentru a va conferi confort atat dumneavoastra cat si familiei.

Un comentariu: