marți, 11 mai 2010

Dai camerei tale de zi un aspect afluent prin mobilier de piele

Mobila de piele aduce cu certitudine un aer de afluenta, stil si aspect luxuriant incaperii. Aceasta ofera in intregime un decor contemporan camerei de zi. Mobila de piele este creeata din pielea unui animal incluzand sarpe , crocodil si multe alte reptile si mamifere. Desi aspectul si placerea la atingere sunt primele lucruri care ne atrag la acest tip de mobilier, exista si alte puncte pro. Acestea ar fi faptul ca mobila este mai rezistenta decat orice alt obiect de mobilier daca este ingrijit cum trebuie. Deasemenea se topeste sau se arde mai greu decat alte materiale precum vinilul sau rexinul.



Marginile articolelor de piele sunt cele care determina diferentele enorme ale costurilor mobilei. Cele realizate din lemn moale sunt mai ieftine decat cele din lemn tare. Deasemenea cand doriti sa faceti o astfel de achizitie este indicat sa testati calitatea pielii. Nu cumparati niciodata astfel de produse daca nu prezinta garantie, deorarece este vorba de o investitie enorma si trebuie sa aveti o cale alternativa in caz ca ceva rau se intampla. Cumpara de la firmele cunoscute care fabrica aceste produse fie ca achizitionati online sau din magazine.



Viziteaza siteul de mobila living la comanda: http://www.mobila-living.ro/


Exista mai multe tipuri de piele,in functie de modul de procesare , iar daca esti ecologist fi fericit sa afli ca exista o alternativa chiar si pentru tine. Ideea de baza este sa te informezi inainte sa faci acest pas si sa stii exact ce iti doresti si ce se potriveste casei tale .

Un comentariu: